Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49€ και έως 3kg αναλογα την μεταφορική εταιρεία.
Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 0€
Αναζήτηση

BLOG

5 Tips για να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα & τις ατέλειες

5 Tips για να καταπολεμήσετε τη λιπαρότητα & τις ατέλειες

Πείτε αντίο στη γυαλάδα και απαλλαγείτε μια για πάντα από τις ατέλειες, με αυτές τις συμβουλές για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας!

1. Άσκηση


Όλοι γνωρίζουμε την ευεργετική επίδραση της άσκησης στην υγεία μας, ξέρατε όμως ότι είναι εξίσου σημαντική και για την επιδερμίδα μας; Ανεβάζοντας ρυθμούς, επιταχύνετε τον ρυθμό με τον οποίο το οξυγόνο διανέμεται στα κύτταρα, κάτι που αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό – και σας απαλλάσσει από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.



2. Υγιεινή διατροφή


Μολονότι οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο αν τα επεξεργασμένα τρόφιμα κάνουν κακό ή όχι στην επιδερμίδα μας, σε ένα πράγμα συμφωνούν: η υγιεινή διατροφή κάνει καλό. Το ελαιόλαδο, η μαύρη σοκολάτα (τουλάχιστον 70% κακάο), οι ντομάτες, τα ψάρια, τα σκούρα φυλλώδη λαχανικά και οι ξηροί καρποί είναι όλα πλούσιες πηγές βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που η επιδερμίδα σας θα λατρέψει. Και, φυσικά, μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό!

3. Το σωστό πρόγραμμα περιποίησης


Ένα καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης κατάλληλο για τη λιπαρή και επιρρεπή στις ατέλειες επιδερμίδα, όπως η σειρά Normaderm, θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα θα της προσφέρει ενυδάτωση, θα σταθεροποιήσει την παραγωγή σμήγματος και θα μειώσει τη γυαλάδα. Με τακτική εφαρμογή, η επιδερμίδα σας θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, τόσο άμεσα όσο και σε βάθος χρόνου.

4. Μην αγγίζετε!


Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε καν ότι το κάνουμε, όμως αγγίζοντας την επιδερμίδα μας μπορεί να προκαλέσουμε εξάρσεις ακμής, φλεγμονή και λιπαρότητα, καθώς τα δάχτυλά μας μεταφέρουν βακτήρια. Το τακτικό πλύσιμο των χεριών σας θα περιορίσει το πρόβλημα, αλλά προσπαθήστε να σταματήσετε τον εαυτό σας κάθε φορά που αντιλαμβάνεστε ότι τα χέρια σας πλησιάζουν το πρόσωπό σας!

5. Ελαφρύ μακιγιάζ


Τα βαριά, λιπαρά make up μπορούν να γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης της λιπαρής επιδερμίδας. Όχι μόνο γλιστρούν από την επιδερμίδα αφήνοντάς την χωρίς καμία κάλυψη μετά από λίγες ώρες, αλλά επίσης φράσσουν τους πόρους και άρα προκαλούν εξάρσεις ακμής. Συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα περιποίησής σας μια ελαφριά κρέμα για ματ όψη ή ακόμα και μια ενυδατική με χρώμα, και αποφύγετε τα προϊόντα με βάση τα έλαια που δεν μένουν σταθερά και υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ερεθισμούς στην επιδερμίδα σας.

Οι ατέλειες και η λιπαρότητα δεν χρειάζεται να είναι το μαρτύριό σας. Αυτά τα απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα!

Track your order
Point system

Μπες και κέρδισες 

Free Delivery

Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49€ και μέχρι 3kg βάρους

Τηλ. Παραγγελίες
210 5148 108

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00 Σάββατο 09:00-15:00

Track your order
Track your order

Εντόπισε την παραγγελία σου